Τοποθεσία

Σκάλα - Αγκίστρι

Απέχει μόλις 300 μέτρα από το κέντρο της Σκάλας και κοντά στην παραλία.

Πως να φτάσετε στο ξενοδοχείο

Το Agistri είναι εύκολα προσβάσιμο από το Flying Dolphin (55 λεπτά) ή το Ferry (95 λεπτά) από τον Πειραιά, το κύριο λιμάνι της Αθήνας. Όταν φτάσετε στο νησί από το Flying Dolphin, θα φτάσετε στο λιμάνι της Μήλης Μεγαλοχψρίου. Μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο για τη Σκάλα ή να πάρετε ταξί. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι μόνο 5 λεπτά. Το Ferry φτάνει στο λιμάνι της Σκάλας και το Laza Beach απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι. Ακολουθώντας τoν παραλιακό δρόμο και προσπερνώντας την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων σε περίπου 400μέτρα θα συναντήσετε το Laza Beach.

Υπάρχει τακτική σύνδεση με το γειτονικό νησί Αίγινα με το Flying Dolphin, το Ferry και το Agistri Express. Τα περισσότερα από τα ιπτάμενα δελφίνια ή τα πλοία κάνουν στάση στην Αίγινα πριν κατευθυνθούν προς το Αγκίστρι.

Όλα τα πλοία για το Αγκίστρι φεύγουν από την Πύλη 8 στο λιμάνι του Πειραιά.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: τα σκάφη φεύγουν έγκαιρα!

Δρομολόγια πλοίων

Πώς θα φτάσετε στον Πειραιά από το αεροδρόμιο της Αθήνας

Με λεωφορείο

Το λεωφορείο φεύγει από τις πόρτες ακριβώς έξω από τις πόρτες των Αφίξεων. Αγοράστε το εισιτήριό σας, το οποίο θα είναι περίπου 6 ευρώ στο περίπτερο του αεροδρομίου ή, εάν αυτό είναι κλειστό, στο ίδιο το λεωφορείο. Το ταξίδι θα διαρκέσει περίπου μία ώρα και ένα τέταρτο και θα τελειώσει στον Πειραιά, μέσα σε ένα λεπτό με τα πόδια από την Πύλη 8.

Με ταξί

Θα βρείτε ταξί αμέσως έξω από τις πόρτες των Αφίξεων. Η μέση χρέωση είναι περίπου 45 ευρώ, η οποία θα περιλαμβάνει τέλη αερολιμένα και αποσκευές. Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι 45 λεπτά έως μία ώρα.

Με το τρένο

Ακριβώς απέναντι από τις πόρτες των Αφίξεων και όλοι στο ίδιο επίπεδο, το τρένο θα σας μεταφέρει κατευθείαν στον Πειραιά. Το τρένο κοστίζει 10 ευρώ για ένα ενιαίο ναύλο, αν και υπάρχουν μεγάλες προσφορές για ζευγάρια και ομάδες. Οι γραμμές είναι πολύ καλά εξοπλισμένες με κυλιόμενες σκάλες και ανελκυστήρες. Στον σταθμό του Πειραιά διασχίζουμε το δρόμο προς το λιμάνι και ακολουθούμε τις πινακίδες για την πύλη 8.
Laza Beach Inn1
Laza Beach Inn2
Laza Beach Inn3
Laza Beach Inn4
Laza Beach Inn5
Laza Beach Inn6
Laza Beach Inn7
Laza Beach Inn8
Laza Beach Inn9
Laza Beach Inn10
Laza Beach Inn11